رابطه درمان التهاب لثه باعث سرطان می شود
یک دندان پزشک گفت: التهاب لثه شایعترین بیماری لثه دربین مردم است.
مهدی کریمی افزود: التهاب لثه در اثر تجمع پلاکهای دندانی درلثه به وجود می آید و یکی از شایع ترین بیماری های لثه دربین مردم است. این دندان پزشک با اشاره به اینکه التهاب و عفونت لثه باعث حساسیت وخونریزی درلثه می شود تصریح کرد: کشیدن سیگار، دیابت، استفاده از داروهای صرع و ضد بارداری، عدم صحیح قرارگرفتن دندان ها و دندان های کج، پرکردن ناقص دندان، تغذیه نامناسب، دندان قروچه و ساییدن دندانها از علت های به وجود آمدن التهاب لثه است.
کریمی با اشاره به اینکه مراقبت از لثه باید از کودکی انجام شود خاطرنشان کرد: پلاک های دندان به راحتی و با مسواک مداوم و نخ دندان قابل برطرف هستند.
وی اظهار کرد: هرروز 2 بار مسواک زدن و قبل آن استفاه ازنخ دندان باعث می شود باقی مانده غذا و باکتری های بین دندان از دهان خارج شود.
وی در خصوص علایم التهاب لثه نیز گفت: درد و تورم لثه، لقی دندان، بوی بد دهان، وجود چرک بین دندان ها و عفونت لثه، وجود خون در روی مسواک و نخ دندان و خونریزی مدام از علایم التهاب لثه است که در صورت رعایت بهداشت دهان و دندان و استفاده مدام از مسواک و نخ دندان قابل پیشگیری است.
این دندان پزشک با تاکید بر اینکه سفیدی لثه در اثر نوعی عفونت قارچی است ادامه داد: افرادی که دچار بیماری التهاب لثه هستند باید هر 3 ماه یک بار مسواک خود را تعویض و هر 6 ماه یکبار چکاپ و جرم گیری کرده و از استعمال دخانیات پرهیز کنند.
وی خاطرنشان کرد: کسانی که قصد ارتودنسی دارند قبل از هر اقدامی بیماری های لثه باید به طور کامل بررسی و بعد ارتودنسی انجام شود.
دکتر کریمی با اشاره به اینکه درمان التهاب لثه اگر به تاخیر بیفتد باعث سرطان می شود تصریح کرد: اگر بیماری لثه درمان نشود باعث از بین رفتن بافت های نگهدارنده دندان و آسیب به استخوان نگهدارنده دندان ها شده و باعث لقی و افتادن دندان ها می شود.
وی افزود: جرم گیری، مصرف آنتی بیوتیک، دهان شویه و در آخر در صورت شدید بودن عفونت عمل جراحی از جمله راههای موثر در درمان التهاب لثه است.
نظرها