دکتر اينجاست > اخبار و مجله سلامت > درمان پارکینسون و آلزایمر با تکنولوژی تحریکات مغزی
شناسهٔ خبر : 1454 -

درمان پارکینسون و آلزایمر با تکنولوژی تحریکات مغزی

درمان پارکینسون و آلزایمر با تکنولوژی تحریکات مغزی

رئیس هفتمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالین، گفت: امروزه با استفاده از تکنولوژی تحریکات مغزی، می‌توان بیماری هایی همچون پارکینسون و آلزایمر را درمان کرد.

محمدتقی جغتایی، در آستانه برگزاری هفتمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالین، اظهارداشت: هدف از برگزاری این کنگره ایجاد پل ارتباطی میان محققین علوم پایه و علوم بالینی است. در واقع، مباحثی که در این کنگره مطرح خواهد شد، اقداماتی ست که به مراحل کاربردی رسیده است.

وی با اشاره به موضوعات مورد بحث در کنگره امسال، گفت: استفاده از تکنولوژی تحریکات مغزی برای درمان بیماری ها، از جمله موضوعاتی است که مطرح می شود، زیرا، این تکنولوژی تحریکات سطحی و عمقی مغز بوده و عمدتا برای درمان بیماری ها رایج مانند پارکسینون و وسواس استفاده می شود.

جغتایی ادامه داد: تکنولوژی تحریکات مغزی در اعتیاد و بیماری صرع نیز می تواند کاربرد داشته باشد و امروزه می توان بیماری‌هایی مانند پارکینسون و آلزیمر را از این طریق تشخیص داد.

جغتایی افزود: سلول های بنیادی عصبی، صرع، اختلالات تکاملی، نقشه برداری مغز، رشد و تکامل کودکان، فلسفه ذهن، علوم اعصاب شناختی، عصب زبان شناسی و توانبخشی عصبی، از دیگر محورهای مورد بحث در هفتمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالین است.

وی اظهارداشت: 800 مقاله در این کنگره بصورت سخنرانی و پوستر ارائه میشود که مقالات و تازه های علمی این کنگره برای متخصصان نورولوژی، جراحان مغز و اعصاب، روانپزشکان، متخصصان علوم اعصاب، فیزیولوژی آناتومی، رادیولوژی، ایمونولوژی، روانشناسان و متخصصان حوزه های مربوط به مهندسی مانند برق، مکانیک، مهندسی پزشکی و فیزیک قابل استفاده خواهد بود.

منبع: مهر


نظرها

ارسال نظر

500
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.