تولید اولین داروی مالاریا
داروی مالاریا پس از ۶۰ سال در آمریکا مورد تایید قرار گرفت.
مقامات درمانی در آمریکا به داروی مالاریا که در مدت ۶۰ سال اولین قرصی است که مورد تایید قرار گرفته چراغ سبز نشان دادند.
این دارو به طور ویژه به شکل عود کننده بیماری مالاریا اختصاص دارد که هر ساله ۸.۵ میلیون نفر را بیمار میکند. این نوع از مالاریا میتواند برای سالها پیش از آنکه عود کند در کبد نهفته باقی بماند و به همین دلیل مقابله با آن مشکل است.
همچنین با تایید این دارو، مقامات و متخصصان دیگر نقاط جهان این دارو را بررسی خواهند کرد تا در صورت بیخطر بودن به مردم کشورهای خود نیز مصرف آن را توصیه کنند.
مالاریای عود کننده شایعترین نوع مالاریا در بیرون از آفریقای سیاه است. کودکان به طور خاص در معرض ابتلا به آن قرار دارند و تنها از یک مورد گزیدگی احتمال چندین دوره بیماری وجود دارد که باعث میشود در هر دوره از عود کردن بیماری بدن ضعیفتر شود.
همچنین فرد آلوده همچون منبع ذخیره بیماری عمل میکند زیرا با فعال شدن عامل بیماری، پشهها میتوانند بیماری را به فرد دیگر منتقل کنند.
اکنون سازمان غذا و داروی آمریکا داروی جدید Tafenoquine برای درمان مالاریا را مورد تایید قرار داده که میتواند عامل بیماری را که در کبد نهفته است بیرون کشیده و از عود کردن بیماری جلوگیری کند.
به گزارش شبکه خبری بی بی سی، البته در حال حاضر از داروی پریماکین برای از بین بردن عامل بیماری که در کبد نهفته است استفاده میشود اما بر خلاف داروی Tafenoquine که تنها مصرف یک دوز آن کافیست باید داروی پریماکین را مدت ۱۴ روز دریافت کرد.
نظرها