راهکارهای طبیعی برای درمان اضطراب
اضطراب و استرس با علائمی از قبیل عصبانیت، تنش، درد قفسه سینه و بالا بودن ضربان قلب همراه است.
در حقیقت اضطراب از شایع ترین مشکلات سلامت روان است. در آمریکا بیش از ۱۸ درصد بزرگسالان هر ساله با اختلالات اضطراب مواجه میشوند. در برخی از موارد نیز دیگر مشکلات جسمی از قبیل پرکاری تیروئید میتواند به اختلال اضطراب منجر شود.
درمانهای طبیعی در کنار روشهای مرسوم راهکارهای موثر برای مقابله با استرس و اضطراب هستند که از آن جمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
ورزش کردن: بازبینی نتایج ۱۲ مطالعه در سال ۲۰۱۵ نشان داد که ورزش کردن میتواند درمانی برای اضطراب باشد. هرچند در این بررسی تاکید شده است که تنها مطالعهای با کیفیتتر میتواند چگونگی این تاثیرگذاری را تعیین کند.
مدیتیشن: مدیتیشن به آرام شدن ذهن و مدیریت آسانتر استرس و اضطراب کمک میکند. انواع گستردهای از سبکهای مدیتیشن از جمله خودآگاهی و مراقبه در حین انجام حرکات یوگا کمک کننده است.
تمرینات آرامش عضلانی: برخی از افراد به طور ناخودآگاه در واکنش به اضطراب عضلات خود را منقبض کرده یا فکهای خود را بر هم میفشارند. در این شرایط تمرینات آرامش عضلانی میتواند به فرد کمک کند.
نوشتن: پیدا کردن راهی برای بیان احساس اضطراب باعث میشود راحتتر بتوان آن را کنترل کرد. برخی مطالعات نشان میدهد نوشتن به افراد کمک میکند بهتر با اضطراب کنار آیند.
راهکارهای مدیریت زمان: برخی از افراد زمانیکه با انبوهی از وظایف روبرو شوند، مضطرب میشوند. برنامه ریزی برای انجام این کارهای ضروری میتواند در دور نگه داشتن احساس استرس موثر باشد. راهکارهای مدیریت زمان باعث میشود فرد در یک زمان، تنها روی یک کار تمرکز کند.
رایحه درمانی: استشمام اسانسهای گیاهی آرامش بخش به رفع استرس و اضطراب کمک میکند. همچنین اثرگذاری این رایحهها در افراد متفاوت است.
نوشیدنیهای گیاهی: بسیاری از چایهای گیاهی به بهبود کیفیت خواب و رفع اضطراب کمک میکنند.
مکملهای گیاهی: این باور وجود دارد که مکملهای گیاهی نیز همچون نوشیدنیهای گیاهی اضطراب را کاهش میدهد. هرچند، شواهد علمی کافی در تایید این ادعا وجود ندارد.
نظرها