چطوری میشه فهمید ؟
اخیرا برای خواهرم خواستگاری اومده که قدش حدود 2 متر میشه و خواهرم خیلی از این بابت نگرانه چون نمیدونه چطور باید این سوال و ازش بپرسه !
منم شنیدم این حرفو . نمیدونم دلیل علمیش چی میتونه باشه ولی به نظرم درسته . شاید حدود 5-6 نفرو دیدم که خیلی قد بلند بودن ولی آدم های سرد و آرومی بودن. واقعا نمیدونم دلیلش چیه ولی برا منم خیلی عجیبه. در عوض مردایی که ریز نقش ترن آدمای شوخ و باحال و سرزنده ترین. حالا نه خیلی ریز نقش ولی منظورم همون معمولیه.
حتی نه فقط مردا، که من دیدم خانم های قد بلند هم خیلی خنثی و خون سرد و آرومن . به نظرم زندگی کردن با این جور آدما خیلی حوصله سر بره . نه؟؟
بهتره آدما با مثل خودشون ازدواج کنند. اینجوری کم تر اذیت می شن. خواهر شما هم به حرفای ما بسنده نکنه . خودش بره بیاد تا بشناسه طرفو . نمیشه هم زود قضاوت کرد
من به عنوان یه پسری که قد متوسطی دارم این حرفو تایید میکنم اغلب دوستای من که قدشون خیلی بلند بود ( منظورم قد بالای 195 هستش) همشون سرد مزاج بودن و یه خورده رفتارشون هم کند بود. نمیگم ربط مستقیم داره یا اگه قدبلند باشه کسی مشکل جنسی داره حتماً . اما تجربه خود من توی دوست و آشنا این حرفو تایید میکنه .
در مورد خانم ها هم همینطوره. اصلاً خانم های خیلی قد بلند حس زنانگی رو به آدم منتقل نمیکنن. البته سلیقه ایه
بعضی حرفا هست که از قدیم میگفتن
ولی سند علمی نیست براش
من الان حرف شما رو سرچ کردم به چیزی نرسیدم
اما قدیمی ها هم حرف الکی نمیزدن !!!