سلام من وقتایی که امتحان دارم دستم میره سمت مژه هام و مژه هامو میکنم دکتر رفتم گفته به هاطر استرسه و فلوکسیتین داره الان 3 ماه دارم مصرف میکنم و هنوز تاثیری ندیدم؟؟ دوستان یا دکتر خوب معرفی کنید یا بفرمایید کسی تجربه داره؟
استرس زیاد می تونه باعث بشه آدم رفتارهای غیر ارادی نشون بده . مثلا همین کندن بی اختیار مو و مژه و ابرو. پیش روانپزشک برید و حتما این مشکل رو باهاش مطرح کنید چون اگه استرس درمان نشه حتما تشدید میشه و ممکنه باعث بیماری هایی مثل بیماری قلبی بشه
استرس زیاد می تونه باعث بشه آدم رفتارهای غیر ارادی نشون بده . مثلا همین کندن بی اختیار مو و مژه و ابرو. پیش روانپزشک برید و حتما این مشکل رو باهاش مطرح کنید چون اگه استرس درمان نشه حتما تشدید میشه و ممکنه باعث بیماری هایی مثل بیماری قلبی بشه
اسم بیماری شما تریکوتیلومانیا است. این بیماری در زنان شابع تره و همسر من سالها بهش مبتلا بود تا اینکه با اصرار های من راضی شد بره دکتر و الان کنترل میشه .تریکوتیلومانیا درمان قطعی نداره و شما سالها باید قرص و دارو مصرف کنید. تریکوتیلومانیا ریشه در ژنتیک داره . یعنی احتمالا در اقوام نزدیک و درجه یک شما کسی به اختلال تریکوتیلومانیا مبتلاست . و در حال حاضر هم قطعا شما وقتی در شرایط استرسی و اضطراب قرار میگیرید شدت کندن موهاتون بیشتر میشه . حتما در اولین فرصت به متخصص اعصاب و روان مراجعه کنید
دکتر ابوالفضل احیایی سعادت آباد . کارش عالیه دستش شفاست