سلام به همگی
من پسر 19 ساله دارم که دو ساله پشت کنکوره اصلا درس نمیخونه بهترین معلم هارو براش گرفتیم بهترین امکانات رو براش محیا کردیم ولی خیلی پرخاشگره جدیدا میگه میخوام مستقل بشم میخوام زندگی تشکیل بدم ولی نه سربازی رفته نه درسشو ادامه میده . همکاری نمیکنه و هرچی میگم بریم مشاوره نمیاد تورو خدا بگید باید چیکار کنم دارم
بهتره باهاش منطقی حرف بزنید هرچقدر هم اون تلاش کنه بی منطق رفتار کنه شما سعی کنید ارامش خودتون رو حفظ کنید به هیچ عنوان دست روش بلند نکنید چون به شخصیتش بر میخوره و دیگه کلا ازتون حرف شنوی نخواهد داشت . قطعا نمیتونه مستقل بشه چون درآمد نداره پس جای نگرانی تو مستقل شدنش نداشته باشید ولی به نظر من باهاش مدارا کنید چون سن حساسی هست
با هم دیگه دو نفری برید پیش یک مشاور خوب . یا یک روانپزشک خوب . به هر حال باید یه آدم متخصص این مشکل رو حل بکنه
بزارید مستقل شه ببینیم چطوری میخواد مستقل بشه مگه مستقل شدن به این راحتیه مگه درآمد داره یا خونه به نامش کردید که انقدر خیالش راحته حتما یه پشتوانه ای داره دیگه که این حرفو میزنه. در ضمن حواستون باشه دوست دختر نداشته باشه بعضی از این دخترا حسابی مغز پسرا رو شست و شو میدن از راه به درشون میکنن. خیلی مراقبش باشید ولی جوری رفتار نکنید که از خونه فراری باشه