دکتر اينجاست > اخبار و مجله سلامت > ورم لثه و دلایل ایجاد آن
شناسهٔ خبر : 695 -

ورم لثه و دلایل ایجاد آن

ورم لثه و دلایل ایجاد آن

متخصص بیماری های لثه اظهار داشت: ورم لثه دلایل متفاوتی دارد. این ورم ممکن است در همه جای لثه مشهود باشد یا اینکه در نقطه‌ای خاص، متمرکز شود و ایجاد مشکل کند.

رضا فکرآزاد متخصص بیماری‌های لثه گفت: ورم لثه ممکن است دلایل متفاوتی داشته باشد. این ورم ممکن است در همه جای لثه مشهود باشد یا اینکه در نقطه‌ای خاص، متمرکز شود و ایجاد مشکل کند.

وی افزود: ورم لثه ممکن است با ترشح چرک همراه باشد. غیرشایع و بدترین ورمی که لثه ممکن است به آن دچار شود، به صورت تومور و تکثیر سلولی بروز می‌کند که خوش‌خیم یا بدخیم است. این نوع ورم به مرور زمان رخ می‌دهد و در صورت مشاهده آن، باید به متخصص بیماری‌های لثه مراجعه و درمان شود.

فکرآزاد اظهار داشت: مورد دیگری که ورم لثه ایجاد می‌کند، ناشی از عوارض برخی از داروهاست، به طور مثال؛ در افرادی که پیوند کلیه انجام داده‌اند، داروهایی برای تقویت سیستم ایمنی آنها تجویز می‌شود که باعث افزایش حجم لثه نیز خواهد شد. رشد این نوع ورم آرام است و معمولاً با ترشح چرک همراه نیست.

وی افزود: نوع دیگر ورم لثه که به صورت موضعی بروز می‌کند، ممکن است به دلیل عفونت‌های دندانی باشد که به لثه راه پیدا کرده است، بدین شکل که عفونت داخل دندان باعث پوشیده شدن آن می‌شود و این عفونت خود را از انتهای ریشه به لثه و درنهایت استخوان فک می‌رساند و در انتهای دندان برجستگی ایجاد می‌ کند که آبسه‌های دندانی نیز نامیده می‌شوند.

باشد و موثر بودن حتی در صورت خطای آزمایشگاه یا جوابهای دوگانه، اشاره کرد.

این داروها با حمایت پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران واقع در بیمارستان شریعتی ساخته و به بازار عرضه شده است.

متخصص بیماری‌های لثه ادامه داد: آسیب‌های دندانی معمولاً دردی شبیه دندان‌درد دارند و گاهی با تب، لرز و بی‌حالی همراه هستند که در این صورت یا باید دندان کشیده شود یا اگر ممکن بود، درمان ریشه انجام و عامل عفونت حذف شود.

فکرآزاد گفت: اگر ورم لثه به دلیل وارد شدن جسم خارجی مانند تیغ ماهی یا برس مسواک به عنوان عامل التهابی باشد، باید به پزشک مراجعه تا با شستشو عامل التهابی خارج شود.

وی افزود: اگر بیماری لثه به استخوان نگهدارنده دندان برسد، باعث ایجاد عفونت در استخوان و ضایعات استخوانی می‌کند، این بیماری پیشرفته با جراحی برطرف می‌شود و اگر به آن رسیدگی نشود، خونریزی، بوی بد دهان و لقی دندان را در پی خواهد داشت.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب ها

مطالب مشابه

نظرها

ارسال نظر

500
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.