دکتر اينجاست > اخبار و مجله سلامت > مراقب "گوش شناگر" باشید
شناسهٔ خبر : 985 -

مراقب "گوش شناگر" باشید

مراقب "گوش شناگر" باشید

یک متخصص گوش، حلق و بینی خیس شدن کانال گوش را یکی از علل عفونت گوش خواند و گفت: اولین قدم برای درمان عفونت گوش شناگر، تخلیه عفونت و تمیز کردن کانال گوش است.

تقی لو با اشاره به اینکه چند عامل در بروز عفونت خارجی گوش موثر است، گفت: رطوبت و خیس شدن کانال گوش یکی از عوامل بروز عفونت گوش است و زمانی بروز پیدا می‌کند که آب در اثر استحمام و یا ورود فرد به استخر وارد انحنای کانال و در عمق زیاد گوش می‌شود و چون گوش نمی‌تواند آن را تخلیه کند، زمینه را برای عفونت ایجاد می‌کند.

وی افزود: گرم کردن گوش بعد از حمام و استخر نیز می‌تواند موجبات درد گوش را ایجاد کند؛ به طوری که فرد بعد از حمام و یا استخر از سشوار استفاده کند می‌تواند باعث درد گوش شود.

این متخصص گوش، حلق و بینی اظهار کرد: یکی از دلایل دیگر برای بروز عفونت گوش، نبود جرم گوش است؛ چراکه جرم گوش یک ماده اسیدی و ضد میکروب است که برای جلوگیری از عفونت گوش ایجاد می‌شود و در صورتی که میزان این ماده کم شود و یا به دلیل شستشوی گوش این ماده از بین برود، می‌تواند موجب عفونت گوش شود.

تقی‌لو خاطرنشان کرد: افرادی که شناگر هستند نیز گاها دچار بیماری گوش شناگر که یک نوع عفونت گوش خارجی است، می‌شوند که در واقع استخوان کانال گوش افزایش ضخامت می‌دهد و کانال گوش گرفته می‌شود و زمینه را برای عفونت فراهم می‌آورد.

وی در خصوص علایم این بیماری افزود: یکی از علایم گوش شناگر، ترشح عفونت زرد مایل به سفید است. همچنین گوش به شدت درد ناک می‌شود و حتی نمی‌توان به لاله گوش دست زد. کانال گوش متورم و فرد دچار کاهش شنوایی و سرگیجه می‌شود.

این متخصص در خصوص درمان این بیماری خاطرنشان کرد: اولین قدم برای درمان عفونت گوش شناگر، تخلیه عفونت و تمیز کردن کانال گوش است و سپس پزشک معالج نسبت به تجویز یک سری قطره جهت کاهش عفونت اقدام می‌کند.

برچسب ها

مطالب مشابه

نظرها

ارسال نظر

500
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.